Konservativt sammenbrud på Twitter

Det Konservative Folkeparti har fortsat problemer med at håndtere den falske Twitterkonto i Lars Barfoeds navn.

Selvom partiet efter mit seneste indlæg har forsøgt på at rydde op på formandens Facebookprofil, har de ikke været særligt grundige i deres rengøring: Lars Barfoed linker til stadighed fra sin Facebookside til sin egen falske Twitter-profil @larsbarfoed (http://twitter.com/#!/larsbarfoed).

Det giver en fornemmelse af, at Det Konservative Folkeparti ikke kan eller ikke interesserer sig for at få tingene til at fungere på de digitale platforme. Eller måske har de bare givet op?

Spørgsmål til @BrianListeC
Sagen bliver ikke mindre pikant af, at partifællen Brian Mikkelsen følger den falske Lars Barfoed Twitterkonto. Det er han fortsat med, også efter Det Konservative Folkeparti er blevet bekendt med den falske Twitterkontos eksistens. Men måske snakker de bare ikke sammen i Det Konservative Folkeparti?

Måske burde Brian Mikkelsen også selv have fanget, at de besynderlige Tweets, som man finder på @larsbarfoed, på ingen måde matcher konservativ politik. Derfor har jeg stillet Brian Mikkelsen spørgsmålet: Er du enig med @larsbarfoed? Svaret vajer stadig i vinden…

Problemet er, at hvis Brian Mikkelsen ikke kan kende forskel, og Lars Barfoed selv linker til kontoen, bliver det overordentligt svært for almindelige mennesker at finde hoved og hale på den konservative kommunikation og dermed konservativ politik. Det er efterhånden ikke engang gang sjovt. Hvis jeg var Lars Barfoed, ville jeg være alt andet end tilfreds.

Dårlig cocktail: Lars Barfoed & Twitter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *